【国际讲堂】外教主讲的研究生全英文课程“超声速流动控制”开课通知

2018年05月11日 11:05

美国佛罗里达州立大学机械工程系教授Louis N. Cattafesta III,应动力与能源学院邀请来我校从事教学和研究工作,计划于近期讲授超声速流动控制全英文课程,欢迎广大研究生和高年级本科生报名选修(旁听)学习。

人:动力与能源学院 严红 教授

联系方式:13572101256 yanhong@nwpu.edu.cn

课程名称:Supersonic Flow Control

时间地点:见附件

课程介绍:

本课程主要针对流体力学、飞行器动力工程、飞行器设计与工程、热能与动力工程等学科高年级本科生开设,适合研究生选修,也可以作为博士生选修课。主要内容包括:1.流动控制介绍;2.不稳定性理论;3.激励器和传感器;4.流体系统的动态模型;5.闭环流动控制的理论和应用。

This course is designed for high level undergraduate students who major in fluid mechanics, aircraft engineering, aircraft design and engineering, thermal energy and power engineering. It can also be an elective course of postgraduates and Ph.D students. The course mainly includes: Introduction to flow control, instability theory, actuators and sensors, dynamic models of fluid systems, observers, and state estimation and control, and theory and examples of closed-loop flow control.

外教简介:见附件

研究生院 动力与能源学院